DSC 0009 DSC 0013
     

     Miercuri 28.06 2017 la Centrul de Informare Turistica din Tirgu Ocna a avut loc o sedinta de lucru cu tema ,,Studiu de evaluare și valorificare a potențialului turistic din Valea Trotușului, pentru promovare ca destinație turistică".
     Organizatori: Primaria orasului Tirgu Ocna in colaborare cu Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare în Turism si Ministerul Turismului.

     Studiul a cuprins descrierea unui management de calitate al unei destinatii turistice precum si implicarea autoritatilor publice locale in dezvoltarea turismului in aceste destinatii din bazinul Trotus.

     Ordinea de zi a dezbaterii a cuprins :

1. “Studiul de evaluare și valorificare a potențialului turistic din Valea Trotușului, pentru promovare ca destinație turistică”;
2. Prezentare Asociația pentru Dezvoltarea Turismului Montpesa;
3. Prezentare economie circulară.
4. Prezentarea Euroregiunii Siret - Prut - Nistru

     Au participat : domnul Stefan Silochi - primarul orasului Tirgu Ocna, domnul arh. Victor Timotin - director general la Institutul National de Cercetare-Dezvoltare in Turism, domnul Octavian Arsene - Ministerul Turismului, Simona Cuciureanu - consilier afaceri europene, primarii din Slanic-Moldova, Comanesti,Dofteana,Bretcu, Administratorul Public al orasului Moinesti, reprezentanti ai autoritatilor publice locale din: Tirgu Trotus, Pirgaresti, Oituz, Darmanesti, etc.